ICONFIRM har utvidet funksjonaliteten slik at selskaper som trenger å dokumentere bekreftelser kan gjøre dette effektivt i ICONFIRM.

Mange har behov for å dokumentere at ansatte eller samarbeidspartnere har lest instrukser, retningslinjer eller andre typer dokumenter. Med bruk av BankID er løsningen også tilrettelagt for effektiv innhenting og dokumentasjon av fullmakter.

ICONFIRM gir også mulighet for virksomheter å dokumentere at tilbakekallelser av produkter er lest og forstått. Den sikre plattformen gjør dette særlig egnet for virksomheter innen helsesektoren som behandler sensitive pasientopplysninger.

Løsningen kan integreres med andre systemer eller brukes separat. Det er uansett enkelt å lese inn datafiler med kontaktdetaljer for en utsendelse.

Kunder har pekt på at ICONFIRM dekker behov utover personvern. Vi har stor tro på at den nye funksjonen vil levere verdi til mange, sier Christian Butenschøn, daglig leder og grunnlegger av ICONFIRM.

Etter avgitt bekreftelse får personen tilgang til en portal hvor dokumentet enkelt kan lastes ned samt relevante kontaktdetaljer.

Bestill demonstrason